AKI (Labyrint)
AKI (Labyrint)
Rapparen AKI från ortens favoriter LABYRINT behöver väl egentligen ingen närmare presentation!? Megahiten "När solen går ner" ft. Kapten Röd har över 55 Miljoner lyssningar på Spotify och nyligen släppte AKI albumet "Skokartongen" som åter igen bevisar att han är en av sveriges tyngsta MCs! Med sig vid sin sida har han Labyrint brodern DJ Sai och vem vet kanske dyker nån fet sidekick upp! Live bjuds på en blandning av egna sololåtar och det bjuds även på en drös Labyrintlåtar! En sak är säker, n
AYLA
AYLA
Under förra året flyttade Ayla fram positionerna inom svensk reggae med albumet ”Klarspråk” och tog hem priset i kategorin Årets Rytm på Manifestgalan 2020. Vi minns hennes oförglömliga framträdande på Öland Roots 2019 och senast på premiären av Malmö Reggaeklubb på Moriskan i Malmö. Aylas stora röst bildar stommen i hennes musik och resultatet lämnar lyssnaren i en känsla som är både öm och skoningslös. Följ med på en drömsk resa till ett universum av vackra melodier, medryckande rytmer, allsån
PSYFARI
PSYFARI
(Dark on urknall Records - Helsingør)

Once upon a time, there was a boy, who wanted to make people happy. He wanted to do it by playing music, but which genre? Where could he make other people happy, at the same time, that he made himself happy?
At last, he found Psytrance. He found out that people were happy when they attended events with that kind of music.
He started to mix some at home. When he finally figured out how to do it, he had to find a name to play by. What should it be? What name
MALIN EDVARDSEN (Hypnotic Woods crew)
MALIN EDVARDSEN (Hypnotic Woods crew)
Malin Edvardsen är en Stockholm-baserad Dj med sina rötter i undergroundscenen, där hon skapat några av Sveriges största raves tillsammans med sitt kollektiv Hypnotic Woods. Med sin eklektriska stil rör sig Malin i spektrat techno-techhouse-house, och har en tydlig kärlek till 80-talet och den eleganta, avslappnade känslan i minimal. Malin lever för den underjordiska scenen och är värd för podcasten Halv Borta Hos Mig, som har som ambition att befria den svenska ravekulturen från dess förtryck.
KAPTENEN
KAPTENEN
Kaptenen (Blockula) glider in o levererar en mix av prog-psy, techno och annat som får kroppen att darra!!
LOST CLOWN
LOST CLOWN
THE LOST CLOWN!
Han är inte bara cirkusartist - för oss ska han leverera ett riktigt fett DJ-set!

Han spelar djup, funky och lekfull progressive trance. The Lost Clown har lirat på Universo Parallelo, Yin Yang Parties, Nocturnal Habits, och inom en snar framtid även för oss på Älvdansen festival... Love, groove and charisma 100% Brasilian!
CHARKIKAN
CHARKIKAN
Det här härliga gänget kommer till Älvdansen & splelar livemusik för oss! Los Charkikan är ett band från södra stockholm som bildades i Fittja 2008 och har sedan dess turnerat runt i Europa.
Charkikans musik är inspirerad främst av musikstilen Cumbia som har sitt ursprung i Colombia men som spridit sig i hela latinamerika där varje land har skapat sin egen tolkning av stilen.
Charkikan spelar en Chilensk variant av cumbia som har berikats av Svenska influenser.
MAMMA DUNDER
MAMMA DUNDER
Mamma Dunder glider in med sin varma reggae i sommarsolen!
Mamma Dunder har etablerat sig som en av de mest energiska och livfulla liveakterna på den svenska reggae- & världsmusikscenen. Det bjuds på en virvelvind av ös och kärlek som inte lämnar någon oberörd eller orörlig!